Rolnictwo i leśnictwo
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Proza
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
Placówka
Wypożyczalnia Dolsk
(1)
Autor
Gouny Nicolas (1973- )
(1)
Grzyb Katarzyna (tłumacz)
(1)
Laurent Françoise
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Odbiorca
6-8 lat
(1)
Dzieci
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura francuska
(1)
Temat
Pieczywo
(1)
Zboże
(1)
Gatunek
Opowiadania i nowele
(1)
Opracowanie
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Publikacje dla dzieci
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(187)
Edukacja i pedagogika
(52)
Socjologia i społeczeństwo
(44)
Kultura i sztuka
(41)
Literaturoznawstwo
(28)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(17)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(17)
Psychologia
(16)
Biologia
(15)
Medycyna i zdrowie
(15)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(15)
Kultura fizyczna i sport
(14)
Religia i duchowość
(14)
Etnologia i antropologia kulturowa
(12)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(12)
Podróże i turystyka
(11)
Geografia i nauki o Ziemi
(7)
Hobby i czas wolny
(6)
Rozwój osobisty
(6)
Styl życia, moda i uroda
(5)
Filozofia i etyka
(3)
Fizyka i astronomia
(3)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(2)
Inżynieria i technika
(2)
Media i komunikacja społeczna
(2)
Nauka i badania
(2)
Praca, kariera, pieniądze
(2)
Transport i logistyka
(2)
Archeologia
(1)
Architektura i budownictwo
(1)
Chemia
(1)
Etnografia i antropologia
(1)
Historia i nauki pomocnicze
(1)
Językoznawstwo
(1)
Kulinaria
(1)
Matematyka
(1)
Ochrona środowiska
(1)
Relacje międzyludzkie
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Chlebek / Françoise Laurent, Nicolas Gouny ; przekład Katarzyna Grzyb. - Warszawa : Harperkids, copyright 2022. - 29, [7] strony : ilustracje ; 27 cm.
(Akademia Mądrego Dziecka. Wiem, Co Jem!)
Wiadomo, że do chleba trzeba mąki, ale skąd się ona właściwie bierze? Jak kiedyś uprawiano zboże, a jak robi się to dziś? Co się dzieje w młynie? Czym różnią się mąki i dlaczego te ciemniejsze są zdrowsze? Jakie pieczywo je się w różnych zakątkach świata i dlaczego trzeba unikać takiego, które ma w składzie konserwanty? Zabawne ilustracje i proste teksty ułatwiają zrozumienie treści oraz pomagają oswoić się z nielubianymi produktami i zachęcają do próbowania nowych smaków.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Dolsk
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. N (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej