27798
Other collections
In basket
Potrawy z jajek / Barbara Jakimowicz-Klein. - Wrocław : ASTRUM, 2005. - 135 str. ; 20 cm.
Zamieszczone przepisy pomogą każdemu amatorowi kuchni umiejętnie i nad podziw szybko ugotować pożywną zupę, sporządzić wyszukany deser czy upiec smaczną zapiekankę, używając jako składnika podstawowego jajka. Barbara Jakimowicz--Klein, autorka tekstu, odsłania przed czytelnikiem tajniki sztuki kulinarnej. Doradza, jak - zgodnie z zaleceniami Diety Funkcjonalnej Lecha Tkaczyka - uatrakcyjnić każdy obiad i czego dodać do potraw, aby zyskały one ciekawy i głęboki smak. Ponadto przekonuje do kreatywnego gotowania, umożliwiającego nowe spojrzenie na tradycyjną polską kuchnię. Jeśli więc chcesz zabłysnąć wśród znajomych jako świetna gospodyni, twórczyni najlepszych wielkanocnych przysmaków - sięgnij do tej książki. Naprawdę warto!
Availability:
Wypożyczalnia Dolsk
Brak informacji o dostępności: sygn. 64 (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again